Forsendelse og levering

Dør til dør levering

Leveringtiden er ca. 5 - 8 hverdage på de fleste vare.

Er min ordre blevet sendt?
Så snart vi har afsendt dine varer, modtager du en forsendelsesbekræftelse pr. e-mail. Her finder du et link til tracking-nummeret på din ordre. Vi afsender din bestilling inden for 1-3 hverdage.

Kan jeg følge min ordre?
Ved ordreafsendelsen sender vi dig en e-mail som indeholder et unikt traking nummer, så du kan følge din pakke undervejs.

En del af min ordre mangler?
Din ordre kan være fordelt over flere leveringer, modtager du 3 Track and Trace nummere, betyder det at du skal modtage 3 pakker, du har altid mulighed for at ringe til Postdanmark, for at høre status på dine pakker.

Afhentning af varer: Det er ikke længere muligt at afhente sine vare fra vores lager i Odense, da mange af varerne er bestillingsvare. Grundet er at vi vil være billigst og bestræber os på at holde priserne nede, ved at ordrene afsendes fra forskellige lagre og direkte til dig.

Kan jeg ændre min ordre?
Når din ordre er blevet bekræftet er det ikke længere muligt for dig at ændre i den, da ordren straks herefter sendes til lageret for hurtig ekspedition og levering.

Kan jeg annullere min ordre?
Det er desværre ikke muligt at annullere ordre, da vi ekspederer din ordre, så snart vi har modtaget den for at sikre en hurtig levering. Ønsker du ikke længere at modtage varerne, skal du blot returnere dem ved modtagelsen.

Er fragtmanden ikke kommet inden for det aftalte tidsrum, eller er der fejl og/eller mangler på din levering, skal du meddele det til Webshop support inden 48 timer

Levering til brofaste øer?
megaide leverer kun til brofaste øer i Danmark