Badgeknapper Der er 3 varer.

  • Brug vores knap dele til at lave dine egne DIY pinback badges. Med din virksomhed eller begivenhed logo på dem, kan de bruges til reklame og pr-kampagner. Den plastiske tilbage gør det let og nem at pin på. Leveres med 500 sæt. Bemærk: Til brug med 58 mm knaptryk, som også er tilgængelige i vores butik (SKU 30055).

    693 kr 1.148 kr
  • Brug vores knap dele til at lave dine egne DIY emblemer med pin på. Med din virksomhed eller begivenhed logo på dem, kan de bruges til reklame og pr-kampagner. Den plastiske tilbage gør det let og nem at pin på. Leveres med 500 sæt. Bemærk: Til brug med 44 mm knaptryk, som også er tilgængelige i vores butik

    625 kr 969 kr
  • Brug vores knap dele til at lave dine egne DIY pinback badges. Med din virksomhed eller begivenhed logo på dem, kan de bruges til reklame og pr-kampagner.Den plastiske tilbage gør det let og nem at pin på. Leveres med 500 sæt.Bemærk: Til brug med 25 mm knaptryk, som også er tilgængelige i vores butik (SKU 30057).

    605 kr 1.028 kr
Badgeknapper
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Badgeknapper. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.