Håndklædeholdere Der er 2 varer.

  • Denne kvalitets-håndklædeholder har et moderne og funktionelt design. Den kan særdeles nemt monteres på væggen. Håndklædeholderen er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet og har 6 rør, hver med en længde på 60 cm. Holderen giver dig også ekstra plads på toppen, hvor du kan placere ting som badekåber, badehåndklæde mv.

    483 kr 539 kr
  • Denne håndklædestige i bambus er unikt fremstillet til at blive brugt som håndklædestativ i badeværelset eller som en dekoration i dit hjem. Den er også solid nok til funktionel brug under husholdningsarbejdet.Stigen er fritstående og ikke forankret, så man bare kan læne den mod en væg og hænge rene eller brugte håndklæder fra trinene, så de er lige ved...

    637 kr 1.109 kr
    Læg i kurv
Håndklædeholdere
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Håndklædeholdere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.