Snekaster Der er 2 varer.

 • Denne enhed har en arbejdsbredde på 45 cm, med dette kan du spare masser af tid og ansträning når skovle sne. Dens roterende klinge hugger den hårdt pakket sne og kaster det op til 6 meter gennem udløbsskakten der kan dreje 190 °. Dens håndtag er konstuerat at lette brugeren og undgå træthed. Snerydning med dette udstyr har aldrig været nemmere.

  1.305 kr
 • Vis her
  2.243 kr 2.259 kr
  Udsalg!

  Denne benzindrevne sneblæser, lille, men kraftfuld, kører godt og jævnt og giver dig ekstra kraft og en 46 cm rydningsbredde til at klare det hårde arbejde med snerydning. Den er primært designet til at fjerne sne fra asfalterede overflader. Den benzindrevne sneblæser er utrolig nem at bruge og vedligeholde. Benzinmotoren er så stærk, at den giver...

  2.243 kr 2.259 kr
  Læg i kurv
Snekaster
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Snekaster. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.