Outdoor Umbrella & Sunshade Accessories Der er 2 varer.

  • Denne karakteristiske parasolholder med en samlet vægt på 12,5 kg fungerer perfekt som en solid og robust fod til din parasol. Dens holdbare metalkonstruktion sikrer lang levetid. Fire støttefødder øger stabiliteten. Desuden kan den også fungere som en unik plantekasse til planter eller blomster. To 6" hjul og et håndtag gør det nemt for dig at flytte...

    955 kr 1.019 kr
  • Denne massive parasolfod i cement hjælper med at holde din parasol på plads, så den ikke vælter eller blæser væk- Dens holdbare stålkonstruktion er fyldt med cement og vil bevare sit flotte udseende i årevis. Drejeknoppen hjælper med at holde parasollen fastspændt og lige.

    1.353 kr
    Læg i kurv
Outdoor Umbrella & Sunshade Accessories
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Outdoor Umbrella & Sunshade Accessories. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.