Saunaer Der er 2 varer.

  • Dette tilbehørssæt inkluderer en spand, en plastik inderside til spanden, en ske, et timeglas og et termo-hygrometer, og er en uundværlig del af saunaoplevelsen.Spanden er vandtæt med en tilpasset inderside. Timeglasset hjælper dig med at undgå at blive for længe i saunaen, mens termo-hygrometeret gør det muligt for dig at vælge den mest muligt behagelige...

    915 kr 1.139 kr
  • Saunavarmesten af høj varmekapacitet og høj varmeresistens over for temperaturudsving er en perfekt tilføjelse til saunaen, og vil give dig en mere behagelig saunaoplevelse. 15 kilo saunvarmesten medfølger i en enkelt pakke. Disse saunavarmesten kan bruges i saunavarmere.

    589 kr 629 kr
    Læg i kurv
Saunaer
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Saunaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.