Basketballkurve Der er 2 varer.

 • Vis her
  1.157 kr 1.229 kr
  Udsalg!

  Udfordr dine venner til en spændende basketballkamp i baggården med dette basketballkurvsæt! Bagpladen er lavet af ekstremt slidstærk, vejrbestandig højdensitetspolyethylen. Basketballstanden er let at flytte rundt på med de to integrerede hjul. Takket være dens højdejusterbare design vokser basketballen sammen med dine børn. Pakken indeholder 1 bagplade,...

  1.157 kr 1.229 kr
 • Udfordr dine venner til en spændende basketballkamp i baggården med dette basketballkurvsæt! Bagpladen er lavet af vejrbestandig, kraftig polyethylen og er ekstremt holdbar. Takket være designet, der gør, at basketballkurven kan justeres i højde, vil den vokse sammen med dine børn. Pakken indeholder 1 bagplade, 1 basketballkurv, 1 basketballnet og 1 stander.

  1.351 kr
  Læg i kurv
Basketballkurve
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Basketballkurve. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.