Pool – opvarmning Der er 3 varer.

 • Denne samler omvandlöar solens stråler til varme og holder din pool varm. Den kan varme vandet i din pool op til 10 grader varmere end den aktuelle temperatur. Det kræver ingen elektricitet eller gas, solfanger monteret nemt ved siden af ​​din pool.

  1.257 kr
 • Vis her
  2.455 kr 3.359 kr
  Udsalg!

  Disse solpaneler samler solens stråler, konverterer dem til varme og hjælper til at holde din pool behageligt varm. Den øger poolvandets temperatur med op til 10 grader. Poolvandet cirkulerer gennem kanalerne og returneres til poolen dejligt varmt. De er kompatible med de fleste pool pumper og kan monteres på et tag/stativ eller bare lægges på jorden ved...

  2.455 kr 3.359 kr
 • Denne Bestway poolvarmer 58259 er det ideelle valg for at opvarme vandet i din swimming pool på en simpel men effektiv måde.

  1.249 kr
  Læg i kurv
Pool – opvarmning
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pool opvarmning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.