Buer og armbrøste Der er 3 varer.

 • Denne olympiske bue af høj kvalitet er meget egnet til voksne, som gerne vil i gang med bueskydning. Fremstillet af træ er den olympiske bue en kombination af stilfuldt udseende og høj kvalitet. Du bliver overvældet af denne præcionsdesignede olympiske bue, hvis du kan lide bueskydning! Bemærk, at pile ikke medfølger i leveringen.

  995 kr 1.099 kr
 • Vis her
  1.085 kr 1.149 kr
  Udsalg!

  Denne olympiske bue af høj kvalitet er meget egnet til voksne, som gerne vil i gang med bueskydning. Fremstillet af træ er den olympiske bue en kombination af stilfuldt udseende og høj kvalitet. Du bliver overvældet af denne præcionsdesignede olympiske bue, hvis du kan lide bueskydning! Bemærk, at pile ikke medfølger i leveringen.

  1.085 kr 1.149 kr
 • Vis her
  1.591 kr 1.639 kr
  Udsalg!

  Denne kompakte og lette, triangulært sammensatte bue med en bue-længde på omkring 25 tommer og en trækvægt på 50 lbs vil være et fremragende valg til skyttere. Ultrabærbar med en vægt på kun 1,5 kg kan du bære rundt på den hele dagen. Levering inkluderer en bue, men ingen pile.

  1.591 kr 1.639 kr
  Læg i kurv
Buer og armbrøste
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Buer og armbrøste. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.